Mini-lening vergelijken – Snel klein geld bedrag lenen

Ben je snel op zoek naar een kleine lening? Door een mini-lening af te sluiten kun je vaak binnen een dag beschikken over een klein geld bedrag. Is er een rekening die snel betaald moet worden? Is je auto stuk en heb je niet genoeg geld om een andere te kopen maar je auto wel nodig voor je werk? Dan kan een mini-lening een tijdelijke oplossing zijn. Er zitten aan een mini-lening natuurlijk wel kosten. Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt waar je een mini-lening kunt afsluiten en wat je daar voor krijgt.


Mini-lening bij Cashper

Cashper verstrekt mini-leningen van 100 tot 600 euro zonder dat een BKR toetsing noodzakelijk is. Wanneer je een aanvraag doet kun je de volgende dag al beschikken over het geld.

Waarom lenen bij Cashper?

– Vrijblijvend en gratis aanvragen
– Razendsnel geld op uw rekening
– Kleine bedragen lenen tot € 600
– Snel lenen zonder BKR toetsing
– Volledige privacy en discretie

Klik hier om direct een mini-lening aan te vragen.


Payogo Kaarten

Met Payogo kan je gemakkelijk een mini lening afsluiten zonder BKR toetsing. Payogo werkt met zogeheten tegoedkaarten die ja na goedkeuring van je aanvraag toegestuurd krijgt zodat je het geld vrij en veilig kunt besteden in binnen- en buitenland. Met de kaart kun je geld opnemen bij een geldautomaat en ook pintransacties doen in winkels. Als je snel geld nodig bent is het verstandig geld te lenen via Cashper aangezien Payogo kaarten opgestuurd worden.

Nadat je een offerte hebt aangevraagd via de Payogo website dan kun je er voor kiezen om de kaarten vooraf of achteraf te betalen. Bij betaling achteraf krijg je van Payogo 21 dagen de tijd om je factuur te voldoen.

Hoeveel kan ik lenen met Payogo?

Iedere Payogo kaart heeft een waarde van € 50, 100, of € 150. Maximaal mag je per persoon 5 kaarten aanschaffen. Hierdoor is het maximale leenbedrag dus 750 euro.

Wat betaal ik voor Payogo kaarten?

Payogo verdiend uiteraard geld met het verstrekken van deze leningen. Wanneer je je hebt aangemeld wordt je lid van Payogo. Afhankelijk van het aantal kaarten en de waarde ervan betaal je voor 1 maand lidmaatschap (Dit is eigenlijk de rente die je betaald). De lidmaatschapskosten zijn 25% van de waarde van de kaart. Je betaald dus 25% rente over het bedrag dat je leent.

Payogo kaarten bestellen

Wil je Payogo kaarten bestellen? Of meer informatie? Klik dan hier