Energietoeslag 2023 niet automatisch gekregen? Lees snel verder

Geen automatische energietoeslag 2023

Energietoeslag 2023 niet iedereen krijgt deze toeslag automatisch uitgekeerd van de gemeente, indien er geen spraken is geweest van een automatische betaling. Kunnen mensen in hun gemeente de toeslag van 2023 op verschillende datums aanvragen. Helaas is ons niet bekend voor elke gemeente, welke datum deze handteren.

Dit geld niet voor elke gemeente

Echter is het ons wel bekend dat sommige gemeentes, hebben besloten de energietoeslag hoger te laten zijn dan de vorige energietoeslag die in totaal 1300 euro luiden. Mocht er informatie zijn, over welke gemeentes de aanvraag al is. Kun je terecht op de website Gezondverzekerd.nl mochten er aanvragen gedaan kunnen worden.

Niet iedereen zal recht hebben dit kan door meerdere situaties komen

Mocht je situatie niet gewijzigd zijn zal er mogelijkheid zijn dat u recht heeft op de energietoeslag van 2023, echter zijn er ook mensen die al wel aan het begin van dit jaar de energietoeslag van 500 euro gehad hebben. Maar als nog de laatste energietoeslag van 2023 niet, hebben ontvangen deze personen dienen ook een nieuwe aanvraag te doen. Mogelijk komt dit door wijzigingen in de financiële situaties, of wellicht heeft u recht op meer toeslag.

Wij wensen iedereen een spetterend en veilig 2024